Президентът на Милан Йонхон Ли пристигна в Италия, за да наблюдава следващите два мача на отбора си – шампионатния срещу Верона днес и финала за Купата на Италия срещу Ювентус. За втория двубой китаецът заяви, че има „огромни очаквания”, което е повече от явен намек, че той очаква трофей от футболистите.

Берлускони: Ще откупя Милан обратно, ако...

Финансовото положение в Милан още виси на косъм

Купата на Италия се явява единственият начин Милан да спаси сезона си. Тимът на Дженаро Гатузо се провали в главната си цел – класиране в Шампионската лига, а в момента е дори извън местата в калчото, даващи право на излаз в Лига Европа. Евентуална победа срещу Ювентус във финала ще бъде голямо послание до феновете, които са притеснени и заради задаващите санкции от УЕФА във връзка с Финансовия феърплей.

„Росонерите” излизат в решителната среща в сряда на римския „Стадио Олимпико”. „Определено имам огромни очаквания за този мач”, сподели Ли пред клубната телевизия.

Гатузо заплашил свой играч, че ще му избие зъбите

„Надявам се да постигнем страхотен резултат и да вземем Купата на Италия. Точно това очаквам и се надявам всички да дадат най-доброто от себе си”, пределно ясен беше босът.