Капитанът на Милан Давиде Калабрия изрази убеденост, че тимът ще превъзмогне лошата си форма, в която се намира от началото на годината.

“Със съотборниците ми си поговорихме за това, но сме също толкова конкурентоспособни, колкото преди. Не ги видях тъжни. Не постигнахме желаните резултати, но не бива да имаме негативни мисли заради това. Трябва да продължим да играем по същия начин и резултатите ще дойдат. По-опитните говорят, но целият отбор поема отговорност. Ако искаме да станем топотбор, всеки трябва да се почувства част от този проект. Това, което си казахме, трябва да остане в съблекалнята", започна той. 

"Утре ни очаква финал и е нужно да дадем всичко от себе си, за да го спечелим. Искаме да спечелим повече, към това трябва да се цели един голям отбор. Сезонът е дълъг и е нормално да има спад във формата. Искаме да спечелим този мач, това е нашият фокус. Изучихме някои ситуации и вече не искаме да допускаме определени грешки”, коментира Калабрия на пресконференцията си преди сблъсъка с Интер за Суперкупата на Италия.