Отборите на Милан и Удинезе завършиха при резултат 1:1 на "Джузепе Меаца" в двубой от междинния 25-и кръг в Серия "А". Родриго Бекао вкара в 68-ата минута, а Франк Кесие - в 7-ата минута на добавеното време на мача от дузпа.

Още в първата минута Симон Кяер получи тежък удар, но все пак успя да се върне в игра сед лекарска намеса. Последва домакински натиск на "росонерите", но първият удар дойде чак в 19-ата минута, когато Хуан Мусо улови технично изпълнение на Браим Диас.

В 48-ата минута Тео Ернандес сбърка с пас назад, който беше пресечен от Роберто Перейра. Това доведе до удар с глава на Илия Несторовски, който беше изчистен от стоящия на голлинята Алесио Романьоли.

 Малко след това Мейте опита техничен удар, който беше избит от Мусо в корнер. При неговото изпълнение Кесие отправи опасен изстрел с глава, но вратарят и този път се намеси. В 59-ата Мусо се справи и с шут на Кастийехо.

В 68-ата при центриране от корнер френският защитник беше надскочен от Бекао, който игра с глава. Донарума не се намеси достатъчно добре и допусна топката да влезе в неговата врата.

В 77-ата Рафаел Леао пробва удар с глава, който беше спасен от Мусо. В добавеното време съдията подмина претенциите за дузпа на гостите. В последните секунди на мача обаче резервата им Йенс Ларсен протегна ръката си и докосна топката, което беше достатъчно за рефера да посочи бялата точка. Оттам щатният дузпаджия Кесие реализира за крайното 1:1.