Нападателят на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович потвърди, че не е тайна възможността да се завърне в Милан през януари. Известен факт е, че Милан е предложил шестмесечен контракт на шведския нападател, който е на стойност 2,2 млн. евро.

„Има интерес, но съм окей и да прекарам още една година в Ел Ей”, сподели той пред Vanity Fair.

„Не е тайна, че Милан ме иска. Прекарах две прекрасни години в Милано и не исках да напускам, но те побързаха да ме продадат в Париж. Спечелихме трофеи, а и бях голмайстор в голям клуб, с чудесна атмосфера. Бяхме чудесни играчи в отбора и бях щастливец да бъда там в този момент. Знам какво значи победата в Италия – всичко”, каза още Ибра.

„Играл съм за трите най-добри отбора в Италия – Ювентус, Милан и Интер. Навсякъде се отнасяха добре с мен. В Барселона пък натрупах тъжен опит, но Милан ми върна усмивката обратно. Бих искал някога да им се отплатя за това. Ще видим, но нито съм казвал „не”, нито съм казвал „да”. Ще видим. Гатузо бе чудесен играч, а сега е и прекрасен треньор. Когато гледам мачовете на Милан, виждам как играчите го обожават. Когато побеждава отбора и феновете хо харесват. Ние спечелихме заедно Скудетото, както и Суперкупата. Хубави времена…”, завърши Златан Ибрахимович.