Златан Ибрахимович се завърна в игра след повече от 280 дни отсъствие по терените. Шведът влезе като резерва в мача на неговия Милан срещу Аталанта от 24-ия кръг на италианската Серия А. “Росонерите” победиха с 2:0, а Ибрахимович се превърна в най-възрастния футболист, обличал някога екипа на Милан.

"Много ми липсваха феновете, благодаря им, че ми дадоха сила, адреналин и мотивация да продължа. Без тяхната подкрепа щеше да е много трудно. Толкова добре не съм се чувствал през последната година и два месеца. Чувствам се способен да правя това, което мога. Свободен съм да правя това, което обичам. Направих две или три тренировки и играх 15 минути, представете си какво мога да направя с още тренировки. В момента точно те ми липсват", сподели Златан след срещата, в която се появи от скамейката в 74-ата минута. 

16 снимки

"Ако не си поставям цели, тогава се отпускам и започвам да се чувствам сякаш съм останал в миналото. Не искам да съм тук заради това, което направих преди една, пет или десет години, а заради това, което правя в момента", допълни шведът.