Шведската футболна звезда Златан Ибрахимович се е запътил към покоряването на нови върхове в съвсем различна сфера. Според някои медии, той е поканен да направи своя актьорски дебют в новия филм за галите Астерикс и Обеликс.

След като вече опита живота на певец по време на музикалния фестивал Сан Ремо, сега нападателят на Милан има в ръцете си роля в новия филм за двамата популярни герои.

Новата лента ще носи името "Астерикс и Обеликс: Пътят на коприната". Информациите за неговото участие се потвърждават, след като таранът публикува снимка с надпис "Антивирус" на страницата си в Instagram - името на персонажа, който ще играе.

39-годишният нападател се появи на италианския фестивал в Сан Ремо през март, където пя в дует с треньора на Болоня Синиша Михайлович и заяви след сцената, че следващото предизвикателство пред него е да играе във филм.

Въпреки ясните намерения, новината, че е поканен от режисьора Гийом Кане да се снима във филма, наистина е изненада. Очакванията са продукцията да се появи на екраните в Европа през 2022-ра година, като не се знае и колко време ще отнемат снимките.