Звездата на Милан Златан Ибрахимович поднови договора си с „росоенрите“ до юни 2022 година и заяви, че е доказал, че възрастта няма значение.

„Мисля, че подписването на новия ми договор ще бъде прието положително от феновете. Дори и в тези, които се съмняваха, когато се завърнах. Показах, че възрастта няма значение. Всичко е свързано с манталитета. Винаги искам да се усъвършенствам и да правя най-доброто, което мога. Просто искам да се чувствам добре физически и да мога да правя нещата, които знам как да правя“, заяви Ибрахимович.

„Опитвам се да помогна на всички. Това е моята мотивация. Дава ми адреналин като видя тези млади момчета как растат. От първия ден, откакто пристигнах видях такова нещо във всеки един от тях. Всички са готови да дадат всичко от себе си. Те разбраха жертвата, която трябва да направят, за да бъдем там, където сме днес“, добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.