Футболистът на Милан Златан Ибрахимович отново потвърди, че не мисли да спира с футбола. Шведският нападател направи това в интервю за CNN.

"Не мисля да се отказвам още. Имам твърде голяма страст към играта. Сега ситуацията е различна с възрастта ми и съотборниците, но се забавлявам всеки ден, защото мисля, че когато спреш с футбола, ще ти липсва толкова, че не трябва да имаш угризения, че не си продължил с играта", каза 41-годишният футболист.

"Искам да бъда здрав и докато съм на ниво, ще играя, за да видя докъде мога да стигна. Докато успявам да имам резултати, ще играя. Деня, в който намаля скоростта, искам хората около мен да са честни и да ми кажат, че съм намалил. И тогава ще приема реалността. Засега искам да остана на нивото на по-младите момчета. Имам тази мания, че искам да бъда по-добър всеки ден.

Ако не работя достатъчно здраво, не се чувствам добре. Такъв е манталитетът ми. И мисля, че ме отведе далеч, защото става дума да предизвикаш тялото, предизвиквайки самия себе си. Контузията? Изпразваха ми коляното веднъж седмично в продължение на шест месеца. Пиех обезболяващи шест месеца. Едвам спях в продължение на шест месеца заради болката. Не съм страдал толкова на и извън терена", каза още Ибрахимович.