Звездата на Милан Златан Ибрахимович и треньорът на Болоня Синиша Михайлович разказаха за приятелството си и за трудните моменти в живота на сръбския специалист. Двамата участват на музикалния фестивал в Санремо и дори изпяха песен с водещите.

„Нашето приятелство започна с удар с глава“, заяви с усмивка Михайлович. „При работата със Златан е необходимо да знаеш, че не трябва да го заплашваш. Трябва да го провокирате, така може да го изкарате от кожата му. В мач между Ювентус и Интер, той беше толкова ядосан, че ме удари с глава и го изгониха. Когато Златан премина в Интер, исках да му върна услугата. След това се привързахме един към друг“, добави още той.

Михайлович също така се пошегува с Ибрахимович от факта, че той никога не е печелил Шампионската лига.

„Той ревнува за това нещо, което не е спечелил – Шампионската лига. Аз я спечелих“, каза сърбинът.

Ибрахимович отговори: „Има още време.“

Разговорът премина към момента, в който Михайлович беше диагностициран с левкимия през лятото на 2019 година.

„Трябваше да изчакам няколко дни, защото нямах смелостта да се обадя по телефона. Когато го направих, не можех да говоря“, заяви Ирахимович.

„Успях да кажа единствено, че ако има нужда от нещо, може да разчита на мен. А Сини ми каза, че търси нападател, който да вкарва голове. Споделих му, че ще си помисля. След това ми се обаждаше всеки ден, за да ме пита дали съм взел решение“, каза шведът.

Двамата изпяха популярна италианска песен. Михайлович се наслаждаваше на изпълнението си, докато Ибрахимович се затрудняваше и не успяваше да се справи с мелодията. След изпълнението Златан бе попитан дали познава лично музикантите от легендарната шведска група АББА, а той в типичния си стил отговори: „Не, но те знаят кой съм.“