Нападателят Златан Ибрахимович заяви, че е много доволен от трансфера на Марио Манджукич в Милан и добави, че младежите в състава го мотивират да тича по 90 минути на мач. Той вкара два гола на Каляри за победата с 2:0 в Сардиния и след това каза за Скай Италия, че мачът е бил много труден.

"Трябваше да вкарам още един. Мачът просто беше много труден, а аз не бях играл цели 57 дни. Срещу Каляри никога не е лесно, а на нас дори ни се наложи да доиграем мача с десет души", заяви Ибрахимович.

"Младежите в нашия отбор ме мотивират. Те ме предизвикват в състезания за издръжливост и аз никога не се предавам. Мисля, че мога да тичам също толкова дълго, колкото могат и те.

"За момента се справяме добре. Вече сме в средата на сезона и сега започва трудното. Радвам се, че ще получим помощ от Марио Манджукич. Сега вече имаме двама нападатели, от които съперниците ни да се страхуват".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.