Стана ясна причината за шокиращия обрат в преговорите между Милан и Златан Ибрахимович. До началото на деня се очакваше шведът да подпише с "росонерите", но изведнъж всичко се провали и той по всичко изглежда, че ще остане в Лос Анджелис Галакси. 

Вестник "Експресен" от родината на нападателя разкри защо се е стигнало до тази развръзка. Всъщност, семейството на Ибра е поискало да остане в Лос Анджелис, а не на последно място - настоящият му клуб е уверил, че ще увеличи заплатата му. 

Жена му и двете му деца не искали да напускат САЩ, защото вече са се установили в Града на Ангелите и животът там им харесвал. А пък Галакси направили ходовете да вдигнат неколкократно възнаграждението му и с това са го убедили да остане и да изпълни договора си. 

Ибра е обвързан с тима от Лос Анджелис до 31 декември 2019 г., но се очакваше да се завърне в Милано, след като "росонерите" платят трансферна сума за него. Но всичко пропадна в последния момент и ще трябва да се търсят нови алтернативи за нападението на тима.