Исмаел Беннасер смята, че Милан може да победи Ювентус и сподели какво влияние оказва новият мениджър Стефано Пиоли върху "росонерите". 

За момента 7-кратният европейски шампион е 11-и в класирането и спечели само веднъж откакто Пиоли замени Марко Джанпаоло.  През уикенда Стефано Пиоли и отбора му гостуват на шампиона Ювентус, а Беннасер се закани на "Старата госпожа". 

"Ние сме Милан, а не Лече. Ювентус и Лече завършиха наравно, така че ние можем да спечелим. Ние просто трябва да бъдем вдъхновени", предупреди халфа. 

Алжирският национал вече изигра 7 мача през кампанията, а ето какво смята той за тях.

"Във футбола са важни малките детайли, всеки може да сгреши. В момента просто губим концентрация и това е големият проблем. Знаем това, и сме тъжни заради нашите грешки". 

"Милан е клуб с велика история и трябва да даваме всичко от себе си най-вече заради нашите фенове.  Сега всички преминаваме през труден момент, но трябва да продължим да работим и да завършим колкото се може по-нагоре в класирането". 

Въпреки липсата на резултати, Беннасер забелязва подобрение при Пиоли.

 "Ако трябва да ги сравнявам с Джанпаоло, Пиоли е по-близо до нас. Той разговаря с всеки, включително и с мен. Той говори с мен и аз разговарям с него.  Ние винаги разговаряме, мениджърът ми казва какво точно очаква от мен", завърши изявлението си алжирецът.

Автор: Делян Калинков