Любимецът на феновете на Милан Джанлуиджи Донарума избра да се врече на клуба и да преподпише договора си през лятото, когато имаше спекулации, че ще напусне. Но всъщност най-вероятно ще си тръгне от "Сан Сиро" много по-рано, отколкото на привържениците би им се искало. 

Според изданието Quotodiano Sportivo, италианският национал вече е приел предложението на френския хегемон Пари Сен Жермен и от лятото ще се подвизава под Айфеловата кула. Агентът му Мино Райола дори вече е затворил преговорите около личните му условия. 

Остава да се види само дали "росонерите" ще го продадат, но с оглед на деликатното им финансово състояние, а и особено ако не се класират за Шампионската лига следващия сезон, това може да се окаже наложителен ход за тях. 

Настоящите двама вратари на ПСЖ - Алфонс Ареола и Кевин Трап - се представят доста колебливо и ще бъдат разкарани при първа възможност. Другите на този пост на радара на парижани са бразилският национал Алисон от Рома и Ян Облак от Атлетико Мадрид. Един от тях може да бъде привлечен за резерва на Донарума.