Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума ще пропусне двубоя с Дженоа в неделя, съобщава "Гадзета дело Спорт". Вчера Джиджо е провел индивидуална тренировка, която е включвала възстановяващи процедури, така че шансовете му да се възстанови за мача с "грифоните" е минимален. Срещу "рособлу" под рамката ще застане отлично представилият се във Флоренция Асмир Бегович.

Любопитно е, че и в първия мач срещу Дженоа Донарума не взе участие. Тогава бе заменен от Пепе Рейна, който след груба грешка при първия гол на домакините, успя да се реваншира и да спаси дузпа, с което запази крайния резултат 1-2.

Според източници на "Тутоспорт", италианският национал играе с болки в глезена повече от месец. Проблемът се е появил в края на двубоя с Каляри, а след няколко мача се е появил отново - в дербито. Болежките са отшумели, но отново са се появили при сблъсъка с Киеза миналата събота. Състоянието му е под контрол и не притеснява лекарския щаб на "Дявола", но почти сигурно няма да се рискува с пускането му в игра на 1-ви март.