Атакуващият халф на Милан Хакан Чалханоолу даде на феновете на "росонерите" сериозни поводи за притеснение с последното си интервю.

"Тук съм от три години, но откакто съм в Милан нещата постоянно се променят. Тренирал съм с четирима треньори, и ръководители. Стабилността не е както преди в Милан. Всеки се опитва да даде най-доброто за клуба, но нещо липсва. Надявам се, че ще успеем да върнем Милан на мястото, където е бил преди".

"Милан е голям и това остава така, невероятен клуб е. Дойдох в Милано с цялото ми желание и искам да играя в шампионска лига с росонерите. Там трябва да бъде клубът. Обмислям момента много внимателно, защото договорът ми е само за още една година".

"Пред мен има още седем мача от настоящия дезон. След коронавируса започнах с добри изяви. Ще видим какво ще се случи в бъдеще. Трябва да решим с агента ми. Обичам Милан и се чувствам невероятно с номер 10 на гърба, защото са го носили големи играчи".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.