Утре даваме началото на сезона в Серия А. Претендентите за „скудетото“ са много, а отборът на Интер ще опита да защити титлата си от миналия сезон. И макар че „нерадзурите“ бяха напуснати от основни „фигури“ сезонът обещава да бъде много вълнуващ и непредвидим.

Очакванията си за предстоящата кампания сподели и бившият футболист на Милан и Ювентус Алесандро Матри. Той предупреди специалистите да не отписват Интер, защото тимът на Симоне Индзаги е способен на изненади.

„Чета какво се пише в медиите и не ми харесва съставът на Интер да е толкова подценяван. Това е шампионът от последната година и не бива с лека ръка да се отхвърля всичко, което те постигнаха. Да, Конте вече не е начело, но Симоне Индзаги е класен мениджър с чудесни възможности. Аз вярвам, че настоящите шампиони ще създадат сериозни проблеми на така наречените фаворити. Според мен Интер изобщо няма да е толкова слаб колкото всички смятат. Считам, че те спокойно могат да са претенденти за титлата и ако сезонът им тръгне добре и запишат няколко добри победи, всичко може да се случи“, завърши бившият италиански национал.