Халфът на Сасуоло Мануел Локатели изрази благодарността си към своя роден клуб Милан, както и към настоящия си наставник Роберто Де Дзерби.

“Искам да използвам тази възможност, за да кажа, че вечно ще съм благодарен на Милан и че винаги ще им желая добро. Това беше моят дом, а ние никога не говорим лошо за нашите домове. Въпреки всичко, което беше изговорено, винаги ще съм благодарен на Милан. Нещата не потръгнаха така, както трябваше, но винаги ще говоря с добро за Милан", започна халфът. 

"Голът ми срещу Ювентус беше нож с две остриета. Да вкарам по подобен начин на шампион като Джанлуиджи Буфон беше невероятно и ми достави огромно удоволствие. След това ми стана трудно да се справям, защото винаги се изискваше от мен да бележа атрактивни попадения. Очакванията рязко се повишиха и затова стана сложно. Не бях готов, но сега гледам на нещата по различен начин и осъзнавам, че голът ще остане в историята и определено в сърцето ми".

"Треньорът промени живота ми. Виждам се като различен играч и човек, и то в положителна насока. Той има заслугата, че ми помогна да узрея и да се представям на върха на възможностите си на терена и извън него. Винаги искаш да достигнеш върха веднага, но отдадеността към работата е това, което ти помага да постигаш големи резултати”, заяви 22-годишният Локатели пред “Гадзета дело спорт”.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.