Милан не успя да запише успех в петия кръг на Серия „А” и завърши 2:2 у дома срещу Аталанта. Гонсало Игуаин поведе „росонерите” във втората минута, но Алехандро Гомес изравни в 54-ата минута. Седем по-късно Джакомо Бонавентура и всичко излгеждаше, че Милан ще запише успех, но Емилиано Ригони промени плановете на домакините и оформи крайния резултат в 91-ата минута.

Още във втората милан хората на Дженаро Гатузо поведоха, след като Сусо центрира отдясно към Игуаин, който засече и откри резултата. Милан владееше изцяло обстановката до края на първото полувреме, но през второто Аталанта заигра по-смело.

Дуван Запата проби отдясно и пусна по земя към Гомес, който с едно докосване завърши бергамската атака, за да изравни резултата. Милан реагира бързо на отправеното послание и в 61-ата минута Сусо асистира за втори път, този път към Бонавентура, който изпревари бранител на Аталанта и вкара топката във вратата за 2:1.

И докато Милан търпеливо изчакваше последния съдийски сигнал, то Ригони попари тифозите на „Сан Сиро” с попадение в първата минута на добавеното време от съдията.

„Червено-черните” не познават вкуса на победата в два поредни мача, след като в предния кръг се препънаха срещу Каляри (1:1), а последната победа бе от началото на месеца, когато Милан надви Рома. „Росонерите” са 13-и с пет точки, колкото има и Аталанта, но отборът от Бергамо е с по-добра голова разлика и е на 12-о място.