Адвокатът на звездата на Милан Рафаел Леао Тед Димвула разкри, че преговорите с ръководството на клуба за удължаване на договора на играча продължават. Въпреки информациите от преди ден, че 23-годишният Леао се е съгласил да подпише нов пет-годишен договор с "росонерите" за около 7 милиона евро на сезон, адвокатът заяви пред изданието Foot Mercato, че работата по подновяването на контракта на футболиста все още продължава.

Ръководството на италианския клуб настоява за финализиране на сделката възможно най-скоро, за да избегне възможни заплахи през наближаващия летен трансферен прозорец.

"Да, преговаряме с Милан за удължаване на договора на Рафаел. Както може да се очаква, преговорите продължават дълго време, защото всеки детайл е важен. Планираме да се срещнем отново съвсем скоро. Милан значи много за Рафаел и амбициите му не са се променили. Той иска да играе под ръководството на треньор, който знае как да развива качествата му и иска да се състезава в Шампионската лига", коментира още Тед Димвула.

Леао натрупа 13 гола и 13 асистенции в 44 мача за Милан във всички турнири през настоящия сезон.