Треньорът на Болоня Синиша Михайлович засили спекулациите, че Златан Ибрахимович няма да остане в Милан. Той говори пред сръбкса медия и разкри, че шведският нападател има два избора – или Болоня, или връщане в Швеция.

Договорът на Златан Ибрахимович с „росонерите“ изтича през лятото, след като подписа през януари контракт до края на сезона, но постоянно променящите се новини около Милан, по-скоро го оставят извън „Сан Сиро“.

Шведът обмисляше вариант да се присъедини към Синиша Михайлович в Болоня през януари, а сега изглежда, че този вариант още седи на дневен ред.

„Ибра ми се обади преди няколко дни и ще видим какво ще реши да прави през лятото“, заяви сръбският специалист пред Telegraf.rs.

„Със сигурност няма да остане в Милан, но остава да видим дали ще се присъедини към нас или ще избере да се върне в Швеция“, добави още той.

По време на карантината Златан Ибрахимович тренира с шведски Хамарби, в който закупи акции. Нападателят и Синиша Михайлович са много добри приятели, но сърбинът настоява, че между тях има голямо уважение и няма да има проблем да му бъде наставник.

„Ибра се отнася с мен по-различно от другите. Той знае какво казва и как да се държи. Това е така, защото опасните хора се разпознават“, добави Михайлович.