Милан записа втора поредна загуба в Серия А. „Росонерите” отстъпиха с 1:3 у дома на Сасуоло в мач от 14-ия кръг. Алесио Романьоли откри резултата за домакините, но само три минути след това Джанлука Скамака изравни. В 33-ата минута Симон Кяер си вкара автогол, а крайният резултат оформи Доменико Берарди в 68-ата минута. Домакините завършиха мача с човек по-малко, след като Романьоли беше изгонен.

Така Милан остава втори с 32 точки, докато „неровердите” се изкачиха на 12-о място с 18 точки.

Домакините започнаха силно мача заредиха атака след атака. Така се стигна до 21-ата минута, когато Алесио Романьоли се разписа след центриране от корнер. Само три минути по-късно Джанлука Скамака се разписа след тупалка от далечна дистанция.

В 33-ата минута „неровердите” направиха обрат. Защитата на Милан не успя да изчисти добре топката, която стигна до Скамака. Нападателят отправи удар, който Майк Менян изби. Кълбото рикошира в Симон Кяер и влезе във вратата.

В края на първата част Скамака можеше да вкара и трети гол, но не намери очертанията на вратата с глава след центриране на Мерт Мюлдюр.

В началото на второто полувреме Рафаел Леао и Златан Ибрахимович се отчетоха с пропуски. В 68-ата минута Сасуоло вкара трети гол. Доменико Берарди финтира Романьоли и промуши топката между краката на вратаря.

Девет минути по-късно Романьоли задържа Грегоар Дефрел пред наказателното поле. Капитанът на Милан беше последен в отбрана и беше изгонен.