Болоня и Милан завършиха наравно 1:1 в мач от 30-ия кръг на Серия А. Никола Сансоне откри резултата още в 32-ата секунда на мача. В 40-ата минута Томазо Побега изравни. 

По този начин „росонерите“ остават на четвъртото място във временното класиране с 53 точки, но само на две пред градския си съперник Интер, който по-късно тази вечер приема Монца. Болоня е осми с 44 точки.

Срещата започна кошмарно за Милан и след едва 32 секунди игра домакините вече имаха аванс в резултата. Стефан Пош бе забравен отдясно, успя да пробие в наказателното поле и пусна към Никола Сансоне, а за него остана най-лесната задача просто да чукне топката в опразнената врата на Милан за 1:0.

В 40-ата минута „росонерите“ все пак успяха да изравнят. След неразбория в наказателното поле на Болоня топката падна право в краката на Томасо Побега, който не се поколеба и нанесе страховита тупалка, като не остави никакви шансове на Скорупски – 1:1.

През второто полувреме Браим Диас направи непростим пропуск, а в края на мача гостите имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Джон Лукуми.