Милан направи огромна издънка в борбата за титлата в Серия А. "Росонерите" завършиха 2:2 с аутсайдера Салернитана в мач от 26-ия кръг на Серия А. „Росонерите“ поведоха с ранен гол на Жуниор Месиас (5), но допуснаха обрат след попадения на Федерико Бонацоли (29) и Милан Джурич (72). Все пак резервата Анте Ребич (77) спаси Милан от загуба в дебют на Давиде Никола начело на Салернитана.
 
Гостите влязоха по-добре в двубоя и поведоха още в 5-ата минута. Тео Ернандес проби и пусна топката пред наказателното поле, където Месиас я достигна я прати в противниковата мрежа за 0:1.

В 29-ата минута домакините изравниха. Бонацоли стреля със задна ножица, а Ернандес не успя да изчисти от голлинията. Две минути след почивката  Леао също пробва задна ножица, но топката профуча покрай вратата на Салернитана. В 60-ата минута Оливие Жиру затрудни максимално Сепе, който успя да избие.

"Водните кончета" шокираха гостите в 72-ата минута, когато Паскуале Мацоки центрира към Милан Джурич и той с глава направи 2:1. Радостта на домакините беше само пет минути, тъй като разервата Анте Ребич изравни с далечен шут. "Росонерите" натиснаха, но Жиру пропусна да донесе трите точки на отбора си.