Тимовете на Болоня и Милан завършиха 0:0 в двубой от 16-ия кръг на Серия А. Гостите от Милано доиграха двубоя с човек по-малко като Бакайоко беше изгонен в 76-ата минута на срещата.

Двата тима се захапаха още в началните минути на срещата, но головете липсваха. Гонсало Игуаин пробва мерника си на два пъти в 20-ата и 22-ата минута на срещата. Въпреки опитите на нападателите на двата отбора да отбележат голове през първата част това не се получи.

През второто полувреме още в 54-ата минута Чалханоглу пробва удар, но не сполучи да отбележи. Три минути по-късно и Игуаин не сполучи да се разпише. Теему Бакайоко си изкара два жълти картона за две минути между 74-ата и 76-ата и беше изгонен от съдията Фабио Мареска.

В последните минути домакините пропуснаха да се доберат до 3-те точки и срещата завърши 0:0. След това равенство Милан е на 4-ото място с 27 точки, а Болоня е в зоната на изпадащите с актив от едва 12. Така след отпадането от Лига Европа тимът воден от Дженаро Гатузо не успя да спечели и на домашната сцена.