Милан и Лече завършиха 2:2 в от 8-ия кръг на Серия А. Головете за "росонерите" реализираха Чалханоглу и Пионтек, за гостите точни бяха Бабакар и Калдерони.

Милан тръгна добре в мача и в 11-ата минута Чалханоглу стреля опасно, но не намери целта. Две минути по-късно отново той пробва мерника си, но отново неточно.

Стигна се до 21-ата минута, когато Милан откри резултата Чалханоглу получи пас от дълбочина и прати топката под гредата, за да изведе тима си напред в резултата.

До почивката въпреки опитите и на двата отбора да стигнат до попадение това не се случи и домакините се оттеглиха в съблекалнята с гол аванс.

В 62-ата минута на двубоя Лече изравни резултата с попадение на Бабакар, който беше точен при добавка след неточно изпълнена дузпа, която беше спасена от Донарума. Наказателният удар беше отсъден за игра с ръка на Конти в наказателното поле на Милан.

Милан отново излезе напред в резултата в 81-ата минута, когато Чалханоглу изведе на чиста голова позиция Пионтек и той не сбърка, за да поведе отбора си напред за 2:1. Лече не се предаде и в добавеното време на мача Калдерони възстанови равенството и донесе точка на тима си.

В класирането Милан заема 12-ото място с актив от 10 точки, а Лече е 15-ти със 7.