Че Златан Ибрахимович е един от най-големите майтапчии в световния футбол, е ясно на всички, но неговият съотборник Тиаго Силва разкри любопитна случка, която дори за Ибра изглежда доста смела. 

Шведът и бразилецът играят заедно от 2010 година насам като първо изкараха две години в Милан преди в рамките на 4 дни последователно да бъдат продадени на Пари Сен Жермен за общо 63 милиона евро.

Двамата са и много добри приятели, а в интервю за немската телевизия Sky Sport News HD Силва разкри невероятна история от периода на дуото в Милан.

По това време в Милан бе и свирепият халф Дженаро Гатузо, с който едва ли много хора биха се шегували. Е, Ибрахимович явно не е от тях. След една от тренировките на "росонерите" шведът е отправил няколко шеги по адрес на Гатузо, след което двамата влизат в остър спор, при който високият 195 сантиметра голаджия хваща 20 сантиметра по-ниския от него Гатузо и с главата надолу го вкарва в стояща наблизо кофа за боклук.

Силва разказа с удоволствие, че Гатузо не е можел да излезе сам от кофата, а единствено е махал безпомощно с краката си. В последствие дълго време случката е била поводи за смях с Гатузо в съблекалнята на Милан.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS