Бившият футболист на Милан Марио Балотели нападна остро феновете на отбора, като заяви, че те нямат представа от понятия като „признание” и „респект”. Италианският национал визираше своите два пресотя в клуба.

28-годишният футболист, който понастоящем е собственост на Ница, предприе нехарактерна стъпка да отвърне на тифози, които го атакуваха в „Инстаграм”. Причината беше изказване на Супер Марио, че е малко вероятно някога отново да облече червено-черния екип.

„Все още е хубаво да слушам толкова много фенове на Милан, на които не им допада мисълта за потенциалното ми завръщане за сметка на малко вероятното такова. Това обаче е окей. Един ден си нужен, а на следващия – вече не. Важното е да нямаш поводи за съжаление.”

„Аз нямам никакви планове за трансфер точно сега. Пиша това единствено, за да посоча липсата на признание и уважение на една фенска база, която завинаги ще остане в сърцето ми”, добави Балотели.

Роденият в Палермо футболист за първи път облече екипа на Милан през януари 2013 година и остана на "Сан Сиро" до юни следващата година, когато премина в Ливърпул. През сезон 2015/2016 английският тим преотстъпи нападателя обратно на "росонорите", които впоследствие се отказаха от опцията да го закупят за постоянно. В тези два периода той акумулира 77 мача за Милан, в които вкара 33 гола.