Милан остава с един Донарума по-малко. За радост на феновете на "росонерите" обаче, касае се за третия вратар на тима Антонио, чийто по-малък брат Джанлуиджи е титулярът под рамката. 

28-годишният страж е на малка крачка от трансфер в гръцкия гранд Олимпиакос. Двата клуба вече са започнали преговори и се очаква в близките дни да има окончателно развитие по сделката и тя да стане факт. 

Антонио Донарума има само два мача за "червено-черните" и те са от миналия сезон. В единия от тях помогна за отстраняването на Интер от Купата на Италия в мач, който завърши с изпълнение на дузпи. 

Феновете обаче, меко казано, го ненавиждат и му лепнаха прякора "паразита". Според тях, единствената причина по-големият брат Донарума да е в отбора и да взима по 1 млн. евро годишна заплата е, че Джиджо беше заплашил с напускане, ако той не дойде. 

Иначе 28-годишният Антонио има опит по гръцките терени. Той игра там за Астерас Триполис преди да отиде в Милан. А още докато беше в този клуб, към него имаше интерес от Олимпиакос, който тогава не се материализира в оферта.