41-годишният Златан Ибрахимович заяви, че не е мислил за отказване от футбола по време на възстановяването си от тежка контузия. Наскоро той се превърна в най-възрастния голмайстор в историята на Серия А, а сега се надява да играе отново за националния отбор, когато Швеция приема Белгия и Азербайджан в евроквалификациите. 

„Не съм попадал в ситуация, в която да казвам „Стоп“. По-скоро си мислех, че е безнадеждно. Каквото и да правех, не получавах положителна обратна връзка. Опитах всичко“, разкри нападателят на пресконференция в тренировъчната база на Швеция.

„Не съм в Милан или тук за по милост. Тук съм, за да играя моята игра, да осигуря и да донеса резултати чрез представянето си. Така че се надявам да мога да продължа да правя това и в същото време да се чувствам здрав“, добави той.

„Приемам целите си ден след ден. Ако се чувствам добре и съм избран от треньора, ще помогна на него, на отбора и на страната да дадат най-доброто от себе си. Мисля, че на моята възраст не мислиш за бъдещето. Мислиш за настоящето. Дори аз да съм миналото, настоящето и бъдещето", сподели още Ибра.