Една от най-интересните трансферни саги на тази зима се очертава да бъде евентуалното завръщане на Златан Ибрахимович в Милан. "Росонерите" вече обявиха, че го искат, агентите на клуба не отричат за преговори, но коментар от самия нападател нямаше досега. 

Но той сложи край на мълчанието по темата, като отговорът му не изглеждаше особено категоричен, макар да даде надежда на феновете, че може да го видят отново в червено-черния екип. Но между другото обяви, че и друг от бившите му клубове го иска - Пари Сен Жермен. 

"Мисля, че е по-вероятно аз да се завърна в Милан, отколкото Арсен Венгер да дойде тук. Не мисля, че той би искал да приеме това предизвикателство, защото Милан не е лесно такова. Колкото до мен, не съм сигурен какво искам да правя."

"Знам, че много европейски клубове са заинтересувани от мен, но аз съм щастлив в Лос Анджелис. А важното е, че и семейството ми се чувства страхотно тук. Но пък имам нужда от предизвикателство. Искам да отида някъде, където ще направя разликата. Не искам да ходя някъде само защото съм Златан Ибрахимович."

"Това съм правил винаги, това ще правя до края на кариерата ми. Апропо, само да вметна, Пари Сен Жермен също ме иска. Но ако се върна там, ще отида, за да стана шеф. Няма друга свободна позиция за мен там. Но сега не мисля за шефски позиции, защото все още съм активен футболист и ми се играе. Когато реша да се откажа, ще обявя на целия свят", сподели Ибра в интервю за вестник "Екип".