За класата на Копенхаген красноречиво говори фактът какви клубове следят играчите в състава на Йес Торуп. Седемкратният победител в КЕШ и Шампионската лига колос от Италия Милан е готов да привлече 19-годишния талант Мохамед Дарами. Той е юноша на ФК Копенхаген, а вече играе все по-сериозна роля и  в първия състав. Младежът е дясно крило, но може да играе и като централен нападател и на левия фланг.

Според сайта sempremilan.com Дарами е сред 12-те трансферни цели, с които „росонерите“ искат да се подсилят това лято на пет позиции. Една от тях е десният фланг на атаката. Там според изданието горещата опция е словенецът Йосип Иличич, който се очаква да напусне Аталанта. Според прогнозите датският клуб ще търси сума от порядъка на 10 млн. евро, за да се раздели с многообещаващия си футболист.

В състава на днешния противник на Локо Пд има само един футболист, който е оценяван по-скъпо от Дамари. Става въпрос за централния нападател Йонас Винд. 22-годишният национал на Дания също е обект на интерес от страна на клубове в Германия, Англия и Италия. След тях е полският национал Камил Вилчек, който също има с какво да притесни и защитата на „черно-белите“.