Двата милански гранда Интер и Милан са си набелязали двама от най-големите таланти на хърватския футбол – Андрей Крамарич и Марсело Брозович.

Дуото вече намира място в хърватския национален отбор като халфът на Динамо Загреб Брозович бе титуляр при равенството 1:1 срещу Италия на „Сан Сиро“ в неделя, а нападателят на Риека Крамарич влезе като резерва на мястото на Ивица Олич.

По-напреднали са разговорите с Крамарич. Голаджията няма агент, а баща му и представители на Риека са се срещали с представители на Интер и Милан, за да обсъдят възможността той да премине в Серия А.

Към 23-годишния нападател обаче има сериозен интерес още от отбори като Арсенал, Борусия Дортмунд, Валенсия, Шалке и Евертън, а допълнителен плюс е, че договорът му с Риека изтича в края на сезона.

Относно Брозович, двата милански гранда са се информирали за възможността да го привлекат през лятото без трансферна сума. Възможно е той да напусне Динамо Загреб още през зимата, ако отборът отпадне от Лига Европа.

Интер и Милан обаче трябва да действат бързо, тъй като Арсенал също има амбиции да привлече 22-годишния халф, който е оценяван на 8 милиона евро.

.