Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо не изключи възможността клубът да си прибере обратно своя юноша и някогашен капитан Фернандо Торес. Бизнесменът обаче побърза да уточни, че все още липсва комуникация между испанския шампион и италианския гранд Милан, чийто футболист е Ел Ниньо.

Нападателят в момента се намира в тежко положение, тъй като търка пейката на „росонерите“ от началото на кампанията. Там първи избор за нападател е французинът Жереми Менес, което ограничава съществено шансовете на Торес. Затова в Италия се говори, че договорът за преотстъпване между Милан и Челси ще бъде прекратен, а Ел Ниньо – върнат обратно на „Стамфорд Бридж“, където обаче няма място за него.

Атлетико Мадрид е сред вариантите за нападателя, ала около сделката има немалко пречки, като се почне от не съвсем цветущото финансово състояние на „дюшекчиите“. „Няма какво да ви кажа за Торес“, коментира босът им Енрике Сересо. „Това обаче съвсем не значи, че и за напред няма да има нищо по въпроса“, допълни загадъчно президентът на мадридчани.