Съпругата на Карло Анчелоти Мариан разкри какви са плановете на семейството, след като специалистът бе уволнен от Реал Мадрид. Пред списание Vanity Fair тя сподели, че двамата ще останат в Испания.

"Ако Реал бе пожелал, Карло щеше да остане в клуба. Но това не се случи, и сега Карло иска да "презареди батериите", преди да вземе решение къде ще работи," заяви Мариан.

Тя добави, че семейството ще пътува първо до Ванкувър, Канада, откъдето е тя родом, и ще прекара там лятото.

След това обаче, планът е да се завърнат в Испания, и да прекарат една година в почивка. "Искаме да се възползваме и да посетим места в Испания, които досега не сме имали възможност да видим. Музеи, ресторанти, и така нататък. Освен това, скоро ще имаме и нов член на семейството - Алесандро, синът на Катя. Хората в Мадрид са невероятни. Те ни подкрепят много, и ни уважават и ценят. Благодарни сме им за любовта и лоялността," каза още Мариан.

"В Мадрид обичам терасите и начинът, по който хората обичат да излизат на улицата. Климатът е фантастичен, градът блести," не спести добри думи за испанската столица госпожа Анчелоти.

На практика Мариан сложи край на спекулациите, че Анчелоти може да промени решението си, и да поеме Милан през следващия сезон.