Футболистът на Милан Стефан Ел Шаарави обяви, че до три седмици ще бъде готов да се завърне в игра, за да може да помогне на отбора в битката за класиране на местата

Италианският национал е извън игра от доста време заради фрактура на петата метатарсална костица в ходилото. Вчера обаче Малкия Фараон се е присъединил към заниманието на Филипо Индзаги.

„Щастлив съм, че отново тренирам. Докторите ми казаха, че не може да бъде по-добре. Травмата, която имах беше лека, но болките бяха сериозни. Радвам се, че отново тренирам и мога да тичам“, сподели Ел Шаарави.

„Тази седмица ще започна да правя и тренировки с топка. Това е невероятно чувство. Не ми беше никак приятно да бъда три месеца извън игра“, добави нападателят.

„Надявам се до три седмици да бъда готов да се завърна в игра. Целта е да вземем достатъчно точки до края на сезона и да се класираме за Лига Европа. Моята амбиция е да мога да помогна на отбора. Ще се опитам да се възстановя, колкото е възможно по-бързо“, каза още Стефан Ел Шаарави.