За пореден път през този сезон Милан разочарова своите привърженици, след като не успя да стигне до победа над Киево. Двубоят във Верона, който бе първи от 25-ия кръг на Серия А, завърши при нулево равенство, а в края „росонерите“ дори можеха да загубят.

Момчетата на Филипо Индзаги така и не впечатлиха с изявите си, а в предни позиции бяха много беззъби и не успяха да затруднят особено съперника си, който игра равностойно на италианския гранд.

В първите 15 минути на мача Албано Бизари спаси изстрели на Матиа Дестро и Даниеле Бонера, но най-добрата възможност през първото полувреме бе в полза на Киево. Серджо Пелисиер се освободи майсторски от Салваторе Букети отдясно, но си поведе дълго топката и в крайна сметка не успя да стреля.

В началото на втората част Кейсуке Хонда бе много близо до първия гол в мача, но отличният шут на японеца с левия крак срещна горната напречна греда.

В 70-ата минута и Диего Лопес трябваше да показва класата си след опасен изстрел извън наказателното поле от Алберто Палоски.

В края на мача Алесио Черчи направи добър самостоятелен пробив и стреля, но Алберто Бизари го отчая с отлично спасяване.

В класирането Милан е на девето място с 34 точки, докато Киево заема 16-а позиция с 25 точки.