Треньорът на Милан Синиша Михайлович отправи интересно послание до своите футболисти. Преди шампионатната среща с Удинезе сръбският специалист пожела отбора му да съхрани яростта, с която играе напоследък, за да не губи своята целеустременост.

„Росонерите“ зарадваха своите тифози в миналия кръг, когато подчиниха градския съперник Интер с 3:0, което със сигурност ще им даде голям тласък в преследване на основната цел – класиране за Лига Европа.

„Винаги е трудно, когато играеш три пъти за една седмици. Има скрити опасности, тъй като Удинезе играе силно у дома“, каза Михайлович. „Искаме да постигнем трета поредна победа и да подобрим показателите си. Да печелиш е чудесно, ала да продължиш да го правиш съвсем не е лесно.“

Михайлович: Никога не съм се страхувал от уволнение

„Ние сме доволни от създадения ентусиазъм и от победата над Интер. В същото време не бива да губим своя глад и стремеж към победата. Винаги съм казвал, че нашите фенове са много страстни и изискват много. От нас зависи да ги върнем на стадиона. Винаги даваме 15 процента повече, когато чуем, че те са зад нас. Сега сме длъжни да ги държим под пара.“

„Изпуснахме твърде много точки и нямаме право на други грешки. Ако искаме да подобрим качеството си, всеки мач оттук нататък за нас е дерби. Поведението ни трябва да бъде правилното, без значение срещу кого излизаме. Трябва да печелим и това зависи само от нас“, добави Михайлович.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS