Крилото на Милан Стефан Ел Шаарави няма да бъде преотстъпван в Дженоа, обяви неговият агент.

Напоследък на Апенините доста се говори за бъдещето на италианския национал при „росонерите“, тъй като заади честите си травми той не се изявява на същото ниво както преди.

Медиите смятаха, че ръководството на клуба е решило през лятото да преотстъпи таланта, за да съживи кариерата му, както стори с М'Байе Нианг, който в момента играе при „грифоните“.

Агентът на Ел Шаарави обаче категорично отхвърли подобна вероятност, а също така намекна, че е почти невъзможно клиентът му да бъде продаден в чужбина. „Доколкото знам, изпълнителният директор Адриано Галиани не е предлагал Стефан на Дженоа“, коментира Мануел Ел Шаарави, който е брат на футболиста.

„Нямам предложения за това нито от страна на Дженоа, нито от Галиани. Мога да отхвърля категорично вероятността за негов трансфер в Италия през лятото. Имаше слухове за Удинезе и Дженоа, но това не са опции. Стефан никога няма да играе за друг италиански тим.“

„Имах няколко запитвания от чужбина, дори през януари пристигнаха такива. Стефан се чувства у дома си в Милан и не вижда причина да напуска. Той има чудесна връзка с феновете, клубът и съотборниците. Има обаче много фактори, които могат да повлияят – дали треньорът Филипо Индзаги ще остане, дали няма да има промени в ръководството и особено какви са плановете на Милан за летния трансферен пазар“, добави агентът на Малкия фараон.