Мечтата на феновете на Милан може да стане факт. Любимецът им Златан Ибрахимович, който сега все още защитава цветовете на ПСЖ, е пред завръщане на "Джузепе Меаца" от лятото. 

Новината разпространи не кого да е, а личният мениджър на шведския нападател Мино Райола. Той даде интервю пред италианската версия на мъжкото списание "GQ", в което разкри и множество други интересни информации. Една от тях беше и за настоящия нападател на "росонерите" Марио Балотели. 

"Какво ще стане с Ибра ли? Може да се завърне в Италия. И по-конкретно в Милан. Колкото до Балотели, ако той имаше акъла на Ибрахимович, Лео Меси щеше да има доста по-малко Златни топки", сподели Райола. 

Той разкри още, че е бил пред това да купи Рома, вместо сегашния собственик Джеймс Палота. Повече подробности обаче се очакват след излизането на новия брой на изданието другата седмица. 

"Може би не знаете, но бях много близо до купуването на Рома, доста по-близо от Палота. Идеята ми беше да положа отново основата на този клуб и като начало щях да разкарам Тоти", сподели още Райола.