След 3 поредни победи Милан стъпи накриво (две за първенство и една за купата на страната). 

"Росонерите" направиха 1:1 с гостите от Удинезе в мач от 24-ия кръг на Серия А. Гостите откриха резултата в 17-ата минута с попадение на Пабло Армеро, но Нианг донесе точката на Милан с попадение в 48-ата минута.

В началните минути домакините имаха определена доминация, но първият гол падна в тяхната врата. Пабло Армеро от близко разстояние препарира Донарума. До края на полувремето Бака и Нианг не успяха да разпечатат вратата на "фриуланите".

Милан успя да стигне до равенството само 3 минути след почивката. Карлос Бака асистира на Нианг като го изведе очи в очи с вратаря на Удинезе и той не сбърка, изравнявайки резултата за 1:1.

В 56-ата минута Карнезис спаси удар на Бака от 1 метър и спаси отбора си от второ попадение във вратата. Милан успя да упражни натиск към вратата на Удинезе в последните десетина минути, но удари на Бертолачи в 82-ата минута (топката нацели гредата) и Монтоливо не намериха целта. 

Така двата тима завършиха 1:1 и взеха по 1 точка.

Милан заема 6-ото място с 40 точки, а Удинезе са 14-ти с 27.

Ивайло Чочев изигра цял мач за Палермо при равенството на тима срещу Сасуоло - 2:2. Франко Васкес откри резултата за Палермо в 30-ата минута, но домакините успяха да обърнат резултата с попадения на Дефрел в 45-ата минута и Мисироли в 50-ата минута. Джурджевич донесе точката за Чочев и компания само 3 минути по-късно.

Палермо остана с десет души на терена в 75-ата минута, след като Лазаар беше изгонен за втори жълт картон. 

Палермо са на 15-ото място с 26 точки, а Сасуоло са на 7-ото място с 34.

Ето и останалите резултати от кръга:
Болоня - Фиорентина 1:1
Дженоа - Лацио 0:0
Верона - Интер 3:3
Милан - Удинезе 1:1
Фрозиноне - Ювентус 0:2
Наполи - Карпи 1:0
Сасуоло - Палермо 2:2
Торино - Киево 1:2
19:00 Аталанта - Емполи
21:45 Рома - Сампдория


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS