Треньорът на Милан Синиша Михайлович бе доста доволен от успеха на своя тим с 4:1 над Сампдория в 14-ия кръг на Серия А.

Снощи „росонерите“ разбиха тима на Винченцо Монтела у дома след много силен мач на М'Байе Нианг. Французинът, който също е обличал екипа на генуезци, се отчете с два гола и асистенция за победата.

Михайлович отчете позитивите в мача, който дойде веднага след разочароващата загуба от Ювентус с 0:1. „Срещу Юве не бяхме в състояние да задържаме топката в атака. Тази вечер се нуждаехме от нещо, за да преобърнем тази ситуация“, каза сръбският специалист.

„Доволен съм, защото се справихме добре тази вечер. Жалко е, че в края допуснахме гол, а после можехме да отбележим и пети чрез Карлос Бака. Ако играем по този начин, можем да победим всеки.“

„Промяната в тактическата постройка бе наложена от това, че имаме трима нападатели, които са във форма. Когато играеш с повече хора в атака си в състояние да насищаш последната третина от терена.“

„Целта ни е да спечелим следващите мачове до зимната паузата. Убеден съм, че ще бъдем по-силни през втората половина от сезона. Особено когато приемаме големите отбори у дома“, добави Михайлович.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS