Старши треньорът на Милан Филипо Индзаги отрече между него и Алесио Черчи да е имало някаква разпра заради ограничените минути на футболиста срещу Чезена.

"Публикациите изобщо не са верни. Нещата, които трябва да се решават, се решават в съблекалнята. Ако имаше скандал, Черчи нямаше да е в групата. След мача Алесио бе разочарован, че игра само няколко минути. Обясних му, че Рикардо Монтоливо искаше смяна, а Андреа Поли бе изморен. Нямаше как да предприема тази смяна по-рано. Той поиска обяснение, дадох му го, и той го прие. Аз го исках в Милан, така че между нас няма проблеми. Поведението му е позитивно. Записа доста минути тук," обясни Индзаги.

Наставникът дори обясни намерението си да пуска Черчи заедно с Жереми Менез, но на Милан трябват още сили в атака. Индзаги защити и Матиа Дестро, въпреки слабото му представяне срещу Чезена.

Филипо Индзаги изрази желанието си още да помогне на Парма по някакъв начин, след като Алесандро Лукарели обяви, че футболистите са отказали да пътуват за мача срещу Дженоа. Индзаги призова футболната общественост в Италия да вземе бързи мерки и да не оставя Парма да изчезне.