Треньорът на Милан Филипо Индзаги предпочете да не коментира думите на клубния президент Силвио Берлускони, който наскоро намекна, че не е никак щастлив от поражението с 0:1 от Ювентус през уикенда.

Бившият премиер на Италия заяви многозначителното, че не знае какво ще стане, ако играчите и треньора „продължават да не правят това, което им казва“.

„Не смятам да коментирам неговите думи. Аз най-много имах желание да го зарадвам с победа“, каза Индзаги. „Срещу Ювентус изиграхме чудесен мач, с много самопожертвователен дух срещу отбор, който върви добре в Шампионската лига. Всички искахме 90-те минути да преминат изцяло в половината на Ювентус, но това зависи и от силата на опонента.“

„Те имаха пет изстрела към нашата врата, ние към тяхната – три, може би владееха топката по-добре, но ние сме отбор, който се изгражда в момента.“

„Сега най-важен е утрешният мач срещу Емполи. Имам добър състав и мислим само за тази среща. Емполи изигра три добри мача дотук. Ние очакваме тежък сблъсък. В Удинезе те заслужаваха да поведат в резултата. Гледах и двубоя им от събота – Емполи държеше мача в ръцете си в продължение на 85 минути. Те са добре организирани и ще ни бъде трудно“, каза още Индзаги.