Треньорът на Милан Филипо Индзаги се пошегува, че новият му нападател Жереми Менес го е изкушил толкова много, че дори би се оженил за него.

Универсалният френски таран стартира много силно престоя си при „росонерите“, след като дойде като свободен агент през лятото. До момента той изигра два мача в Серия А, в които вкара 3 гола.

„Той не е изненада за мен“, каза Пипо. „Адриано Галиани имаше идеята да го привлечем. Знаех за неговите техника и бързина, но исках да да видя какво мисли и той, затова се срещнахме в Ибиса.“

„Той ме прелъсти за 5 минути и аз веднага му казах какво очаквам от него. Разбрах, че се срещнах с момче, което е много открито, мило и голям професионалист.“

„Това, което после направи той на терена, показа, че не съм сбъркал. Неговият подход е перфектен. Още от началото Менес можеше да се замеси в проблеми, но досега единствено е помагал на отбора. Аз възнамерявам да се оженя за него! Той е щедър и още в първите си дни тук ме накара да разбера, че ще бъде важна фигура, затова му дадох шанса, който му се полагаше“, допълни Индзаги.