Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че е решен да убеди Карло Анчелоти и Златан Ибрахимович да се завърнат в клуба през лятото.

Тимът от Милано не крие желанието си да върне Анчелоти на „Сан Сиро“, а Берлускони твърди, че има подкрепата на феновете в намерението си да смени Филипо Индзаги с бившия треньор на Реал Мадрид.

„Надявам се Карло да се върне отново при нас, защото ние искаме да инвестираме в него. Надявам се, че има шанс той да е следващия треньор на Милан“, сподели Силвио Берлускони пред Sport Mediaset.

„Галиани и аз не сме единствените, които искат Анчелоти да се върне. Всички фенове на Милан, с които съм говорил го искат обратно“, добави босът на Милан.

Анчелоти обаче твърди, че има намерение да си вземе година почивка за лека операция на гърба.

„Не искам да мисля за друга възможно, ако не се получи с Анчелоти. Само, ако не се договим с него, ще търсим други опции“, коментира още Силвио Берлускони, който добави, че е решен да върне и Златан Ибрахимович.

„Фокусиран съм върху неговото завръщане, въпреки че е трудно това да се случи, но пък трябва търпение“, каза Берлускони.