Милан съвсем скоро може да приключи още един летен трансфер. Към състава на "росонерите" до края най-късно на утрешния ден трябва да се присъедини полузащитникът на френския хегемон Пари Сен Жермен Бенжамен Стамбули, съобщават медиите на Апенините. 

"Росонерите" цяло лято търсят подсилване в дефанзивния вал на халфовата си линия, но постоянно удряха на камък с трансферните си цели. Сега обаче имат принципна договорка с французите за подписа на халфа, който ще играе под наем на "Сан Сиро" до края на сезона. 

Не се съобщава дали той ще има опция в контракта си за постоянно привличане след края на кампанията, но е възможно това и да е факт. Повече яснота се очаква да има, когато трансферът стане факт в най-кратки срокове, каквито са очакванията и от двете заинтересовани страни. 

Привличането на Бенжамен Стамбули ще е една от последните сделки, които ще бъдат движени от настоящия вицепрезидент на "червено-черните" Адриано Галиани. След идването на власт на новите китайски собственици, той ще бъде освободен и на негово място ще има други отговорници за трансферите.